ВЪРНИ СЕ

Ето  че за трети път хващам тетрадката и химикалката и започвам да пиша за първото момиче, което съм обичал истински, и за това как я изгубих.

Знам, че в началото всичко беше толкова истинско и хубаво.

Всеки ден бяхме щастливи и прекарвахме много време заедно.

Всичко си вървеше наред. Преди да се запознаем, излизах само, за да се напия и животът ми всеки ден затъваше все повече и повече.

Но, когато се запознахме и вече не бяхме само приятели, аз разбрах, че имам теб и че ми е много по- хубаво, когато прекарвам времето си с теб, а не с алкохола.

Но ето, че по- късно нещатата от много хубаво отидоха към много лошо.

Аз пак започнах да пия- не знам по каква причина стана така, но сигурно си мислих, че каквото и да направя, пак ще си моя.

Но не започнах само да пия, а и започнах да се държа с теб много лошо: започнах да те лъжа къде съм и с кого, по- късно да те обиждам и накрая и да те удрям, за което сега наистина ти се извинявам, защото чак сега и след толкова много време разбирам, че съм бил толкова глупав,че заради един алкохол да те загубя, но сега каквото и да кажа сигурно няма да има значение.

Дори и  сега, след като  девет месеца сме разделени и ти си имаш приятел, и знам,че сигурно няма да се върнеш при мен, аз изкам да ти кажа,че чувствата ми към теб са същите, а може би и по-големи отпреди.

Но знам и съм абсолютно убеден, че ако някой ден се върнеш при мен няма да има нищо общо с преди, а ще бъде както през първите месеци от нашата връзка.

И сега, макар и след толкова време, очите ми се насълзиха, защото знам, че ако се върнеш, ще бъдем много по- щастливи отпреди, защото един път те загубих и никога повече няма да искам това.

Понякога, когато имам хубав спомен знам,че ако беше до мен той щеше да е много по- хубав и незабравим. Но, когато си представям,че не си до мен, а някаде другаде и въобще не си мислиш за мен, се натъжавам много.

Но на никого не казвам,че ми е много мъчно за теб, не знам, но просто го тая в себе си.

Някой ден ще прочетеш това и много други работи, които съм писал за теб,  не знам кога, но искам да знаеш , че МИ ЛИПСВАШ И ВИНАГИ ЩЕ Е ТАКА !!

Leave a Reply

Your email address will not be published.