Защо все на мен !?

Преживяла съм много неща в любовта – много разочарования … И сега, стоейки тук с очи пълни със сълзи, не знам какво да правя … Надявам се вие да ми помогнете!

Накратко за мен – спортистка съм и много пътувам по семинари и състезания и в общи линии за любовта време нямам, но някакси тя винаги ме намира.

И така, преди около седмица бях на семинар извън България, но само за 2 дни и в последния ден- по- точно вечерта-момчето, което харесвах си призна, че ме харесва и нещата станаха. Беше вълшебно!

Не мога да го опиша и едва ли най-великият писател би могъл дори…. Само аз, той, звездите и прекрасната гледка към езерото. Всичко беше като в приказка и не ми се искаше да свършва, но вселената искаше друго.

Никой не трябваше да знае за нас и затова на сутринта аз се измъкнах преди да заминем. Но времето ни изтече …

В началото знаех, че ще се разочаровам и си казах, че няма да се влюбя, но изглежда се случи!

Сега стоя в хотел в Слънчев бряг с най-хубавите момчета и повечето се интересуват от мен, а на мен само той ми е в главата.

Дали да спра да мисля за него, което едва ли ще успея да направя или да продължа да мечтая? Всяка година ще има семинар там и ще го видя пак, но може ли човек да живее така?

Мислех си, че на него не му пука за мен, но днес той ми изпрати страхотна песен със заглавие „обичам те“, без да съм му писала от 2-3дни, което значи, че още си мисли за мен и за малкото, но вечни, прекрасни, незабравими моменти заедно – липсвам му !

Кажете какво да направя- делят ни повече от 600км … написах това, защото не можех да държа тези чувства в себе си – убиват ме и все пак благодаря ви, че ме изслушахте…

Leave a Reply

Your email address will not be published.